WithSecure
flow-image

Седам скривених истина о безбедности у облаку

Овај ресурс је објавио WithSecure

Заснован на опсежном, ажурном знању и искуству консултаната компаније WithSecure, ловаца на претње и одговорних за инциденте, извештај показује како нападачи заобилазе безбедност у облаку – и шта можете да урадите да их зауставите. У овом извештају откривамо скривене истине безбедности у облаку – неке уобичајене, неке мање јасне – и представљамо успешну формулу за очување безбедности корисника, података и система. Преузмите Седам скривених истина о безбедности у облаку и научићете како да: Стекнете пуну видљивост свог поседа. Поједноставите конфигурацију безбедности у више облака. Самоуверено спречите нападе засноване на идентитету. Повећајте безбедност крајњих тачака у облаку. Обједините своју локалну одбрану и одбрану у облаку. Избегавајте забуну око одговорности за безбедност података у облаку. Останите безбедни без загушивања сарадње у облаку

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, Посредник за безбедност приступа у облаку (CASB), Дигитална форензика, Одговор на инцидент, Обавештајни подаци о претњи, Шифровање, Безбедност података, Провера идентитета са више фактора (MFA)