WatchGuard
flow-image

Побегните из лавиринта рансомвера

Овај ресурс је објавио WatchGuard

Рансомвер је облик малвера који се стално развија, дизајниран да украде критичне пословне податке, а затим их прода или шифрује датотеке на уређају, чинећи све датотеке и системе који се на њих ослањају неупотребљивим. Злонамерни актери тада захтевају откуп у замену за дешифровање. Број и учесталост напада рансомвера драматично расте из године у годину, са трендом непрестаног раста у обиму и опсегу, проузрокујући инциденте који остављају велике последице и стварају упечатљиве наслове. Научите како да побољшате своју безбедност помоћу свеобухватног безбедносног решења крајњих тачака које одговара на најновије претње.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Шифровање, Заштита крајње тачке, Антивирус, Провера идентитета са више фактора (MFA), Менаџер лозинки, Безбедност мреже, Заштитни зид