VMware
flow-image

Студија магазина Forbes - CIO 2025

Овај ресурс је објавио VMware

Колико год облак већ јесте важан, очекује се да ће облак и више облака нове генерације играти још важнију улогу у глобалној, дигиталној економији. У ствари, 64% директора ИТ сектора верује да ће инфраструктура са више облака помоћи да се убрзају иновације у њиховим компанијама у наредних неколико година. У истраживању спроведеном међу више од 600 директора ИТ сектора које је спровео Forbes Insights у име компаније VMware, руководиоци широм света замољени су да идентификују своје приоритете од сада па до 2025. године, своје бриге за будућност и како се њихова улога мења.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, API безбедност, Посредник за безбедност приступа у облаку (CASB), Усклађеност у облаку, Безбедност података у облаку, DDoS смањивање ризика у облаку, Рубна безбедност у облаку, Безбедност датотека у облаку, Управљање безбедносним положајем у облаку (CSPM), Заштита радног оптерећења у облаку, Проширено откривање и одговор (XDR), Радни оквир ‘Secure Access Service Edge’ (SASE), Сервисна мрежа