Trend Micro
flow-image

Шта је нулто поверење? (заиста)

Овај ресурс је објавио Trend Micro

Током последње деценије, сајбер-безбедност је била фокусирана на изазов обезбеђивања све рањивијих и сложенијих архитектура. Индустрија је постигла велики напредак у уочавању и блокирању нападача, али слично као ватрогасац који се бори са пожаром у згради изграђеној без материјала отпорних на ватру, инхерентни безбедносни дизајн наше ИТ инфраструктуре треба да се промени ако желимо да значајно преокренемо ток рата против нападача. Нулто поверење (Zero Trust) пружа већу инхерентну безбедност и мањи ризик, умножавајући ефекат безбедносних инвестиција и активности. Наш Trend Micro извештај пружа увид у нулто поверење (Zero Trust).

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, Проширено откривање и одговор (XDR), Управљано откривање и одговор, Шифровање, Управљање идентитетом и приступом (IAM), Управљање привилегованим приступом (PAM), Безбедност мреже, Заштитни зид, Микросегментација, Виртуелна приватна мрежа (VPN), Умрежавање без поверења