ThreatQuotient
flow-image

Улога платформи за обавештавање о претњама у примени проширеног откривања и реаговања

Овај ресурс је објавио ThreatQuotient

Пре него што предузећа зароне дубоко у улагања у проширено откривање и реаговање (XDR), вреди истражити шта подразумевамо под XDR-ом, како се уклапа са постојећим алатима и где могу да се искористе платформе за обавештавање о претњама како би помогле компанијама да премосте разлику између онога што сада имају и идеалног будућег стања ефективног XDR-а.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност мреже, DNS безбедност, Заштитни зид, Системи за откривање и превенцију упада (IDPS), Микросегментација, Контрола приступа мрежи, Детекција мреже и одговор (NDR), Sandbox мрежно окружење, Управљање политиком мрежне безбедности (NSPM), Анализа мрежног саобраћаја (NTA), Софтверски дефинисан периметар (SDP), Јединствено управљање претњама, Виртуелна приватна мрежа (VPN), Умрежавање без поверења