Tanium
flow-image

Изградња темеља зрелог програма потраге за претњама

Овај ресурс је објавио Tanium

Многе организације, посебно велика глобална предузећа, немају увек најбољи увид у то колико независних продаваца користе у датом тренутку или које су врсте средстава у њиховом окружењу због тих независних продаваца. Поред тога, они су препуштени на милост и немилост безбедности својих независних партнера, као и сопственој. Да би се суочиле са растућим изазовима, организације треба да изграде основу за зрели програм потраге за претњама. Неколико кључних компоненти чине основу потраге за претњама. Преузмите овај детаљни водич да бисте научили ефикасне стратегије потраге и како да решите критичну видљивост и празнине у подацима.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Обавештајни подаци о претњи, Заштита крајње тачке, Антивирус, Откривање и одговор крајње тачке (EDR), Управљање крајњом тачком