Secureworks
flow-image

Смањите замор од упозорења у свом ИТ окружењу

Овај ресурс је објавио Secureworks

Безбедносни тимови имају задатак да управљају огромном количином евиденције упозорења, а ова бука може да преплави сваки тим – а камоли појединачног аналитичара. Недавна студија показала је да на 70% тимова безбедносно-оперативних центара (SOC) рад на управљању упозорењима о ИТ претњама има емоционални утицај – а више од половине је рекло да није сасвим уверено у своју способност да одреди приоритете и реагује. Како пејзаж сајбер-претњи наставља да се развија и површине напада расту, шта то значи за безбедносне тимове који покушавају да разврстају буку како би открили стварне претње свом окружењу? Разумевање шире слике о томе како безбедносни пејзаж напредује је први корак ка решавању овог текућег изазова. Прочитајте сада да бисте открили како се XDR бори против буке сајбер-безбедности у циљу пружања заиста робусне одбране.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, API безбедност, Проширено откривање и одговор (XDR), Одговор на инцидент, Обавештајни подаци о претњи, Безбедност е-поште, Заштитни зид