Sailpoint
flow-image

Блог компаније SailPoint: Вештачка интелигенција као мултипликатор силе

Овај ресурс је објавио Sailpoint

Стручњаци за безбедност, менаџери идентитета и ИТ оперативни тимови су под све већим притиском да доносе брзе одлуке на основу непрекидног тока упозорења, извештаја и иницијатива како би се омогућило и заштитило пословање. Организације се све више окрећу вештачкој интелигенцији (AI) и машинском учењу (ML) како би одговориле на ове изазове. Ово не треба да замени вредно и оскудно стручно знање, већ да га повећа коришћењем алгоритама као „мултипликатора силе“ за подршку преоптерећеним безбедносним аналитичарима, стручњацима за управљање идентитетом и онима који реагују на инциденте и који сви морају да разврстају све већу количину информација како би обавили своје послове.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност мреже, DNS безбедност, Заштитни зид, Системи за откривање и превенцију упада (IDPS), Микросегментација, Контрола приступа мрежи, Детекција мреже и одговор (NDR), Sandbox мрежно окружење, Управљање политиком мрежне безбедности (NSPM), Анализа мрежног саобраћаја (NTA), Софтверски дефинисан периметар (SDP), Јединствено управљање претњама, Виртуелна приватна мрежа (VPN), Умрежавање без поверења