Red Sift
flow-image

Блог платформе Red Sift: 7 разлога зашто су пружаоци услуга из области здравства и фармације толико подложни рансомверу и губитку података у 2022.

Овај ресурс је објавио Red Sift

Здравство и фармација су две индустрије које су немилосрдно на мети сајбер-криминалаца. Али шта је иницијални разлог који ове индустрије чини тако привлачним за хакере, нападаче и сајбер-криминалце? У овом блогу истражујемо 7 разлога зашто су пружаоци услуга из области здравства и фармације толико подложни рансомверу и губитку података у 2022.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност мреже, DNS безбедност, Заштитни зид, Системи за откривање и превенцију упада (IDPS), Микросегментација, Контрола приступа мрежи, Детекција мреже и одговор (NDR), Sandbox мрежно окружење, Управљање политиком мрежне безбедности (NSPM), Анализа мрежног саобраћаја (NTA), Софтверски дефинисан периметар (SDP), Јединствено управљање претњама, Виртуелна приватна мрежа (VPN), Умрежавање без поверења, Безбедност на вебу, Откривање робота и смањивање ризика, Изолација прегледача, Надгледање тамне мреже, DDoS заштита, Откривање преваре, Безбедни веб мрежни пролази