Microsoft
flow-image

Извештај компаније Microsoft о дигиталној одбрани

Овај ресурс је објавио Microsoft

Током протекле године свет је био сведок растуће економије сајбер-криминала и брзог пораста броја услуга сајбер-криминала. Гледали смо како ово глобално тржиште расте, како по својој сложености, тако и у ватрености. Видели смо да пејзаж сајбер-напада постаје све софистициранији како сајбер-криминалци настављају – па чак и ескалирају – своју активност у временима кризе. Нови нивои ланца снабдевања и напади рансомвера били су снажан подсетник да сви морамо да радимо заједно, и то на нове начине, да бисмо заштитили сајбер-безбедност планете. Знање је моћно. Овај извештај обухвата сазнања стручњака за безбедност, експерата и браниоца у компанији Microsoft како би људи свуда у свету могли да се одбране од сајбер-претњи.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, Одговор на инцидент, IoT безбедност, Обавештајни подаци о претњи, Поверљивост, DMARC (потврда идентитета порука заснована на домену, извештавање и усклађеност), Шифровање, Безбедност података, Антивирус, Управљање крајњом тачком, Управљање идентитетом, Провера идентитета без лозинке, Менаџер лозинки, Безбедност е-поште, Безбедност мреже, Заштитни зид, Виртуелна приватна мрежа (VPN), Умрежавање без поверења, DDoS заштита