Leidos
flow-image

Подршка успеху савезне владе у здравственој заштити

Овај ресурс је објавио Leidos

Аутоматизација, технолошка експертиза и посвећена филозофија партнерства су кључни за постизање успеха. А изоштрена усредсређеност на иновације помогла је овом тиму да брже испоручи решења за здравствену заштиту заједници од преко 100.000 људи. Посвећен сталном унапређењу процеса и сарадњи, Leidos, уз подршку ServiceNow, с поносом дизајнира и имплементира иновације које побољшавају критичне услуге.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, API безбедност, Посредник за безбедност приступа у облаку (CASB), Усклађеност у облаку, Безбедност података у облаку, DDoS смањивање ризика у облаку, Рубна безбедност у облаку, Безбедност датотека у облаку, Управљање безбедносним положајем у облаку (CSPM), Заштита радног оптерећења у облаку, Проширено откривање и одговор (XDR), Радни оквир ‘Secure Access Service Edge’ (SASE), Сервисна мрежа, Безбедност података, Безбедност базе података, Безбедност центра података, Безбедност усмерена на центар података, Спречавање губитка података (DLP), Софтвер за маскирање података, Управљање кључем за шифровање, Безбедност мобилних података, Управљање тајнама