Hillstone Networks
flow-image

Трендови у 2022. години: Велике количине података су велика ствар

Овај ресурс је објавио Hillstone Networks

Раније, у трендовима за 2022, разговарали смо о томе како сазревање вештачке интелигенције у области сајбер-безбедности може помоћи у побољшању могућности откривања, заштите и реаговања безбедносних производа. Једна од најпопуларнијих методологија при имплементацији вештачке интелигенције је коришћење машинског учења, које се ослања на велике количине података, што је тема данашњег блога.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност система, Симулација пробоја и напада, Технологија обмане, Дигитална форензика, Одговор на инцидент, IoT безбедност, Анализа малвера, Управљано откривање и одговор, Оперативна технологија за безбедни даљински приступ, Безбедне информације и управљање догађајима (SIEM), Обавештајни подаци о претњи, Безбедност података, Безбедност базе података, Безбедност центра података, Безбедност усмерена на центар података, Спречавање губитка података (DLP), Софтвер за маскирање података, Управљање кључем за шифровање, Безбедност мобилних података, Управљање тајнама