Gigamon
flow-image

Седам увида у данашње приступе надгледању и управљању мрежом

Овај ресурс је објавио Gigamon

Управљање данашњим сложеним мрежама није задатак с којим је лако изаћи на крај. Тимови за мрежне операције морају да се боре са различитим платформама заједно са вишеструким алатима за праћење и безбедност дизајнираним да мрежа буде безбедна и да ради несметано. Са каквим трендовима и изазовима праћења и управљања се данас суочавају руководиоци ИТ и мрежних операција? Преузмите сада да бисте сазнали више.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност мреже, DNS безбедност, Заштитни зид, Системи за откривање и превенцију упада (IDPS), Микросегментација, Контрола приступа мрежи, Детекција мреже и одговор (NDR), Sandbox мрежно окружење, Управљање политиком мрежне безбедности (NSPM), Анализа мрежног саобраћаја (NTA), Софтверски дефинисан периметар (SDP), Јединствено управљање претњама, Виртуелна приватна мрежа (VPN), Умрежавање без поверења