Carbonite
flow-image

Десет разлога за прављење резервне копије података из пакета М365

Овај ресурс је објавио Carbonite

Пословне организације које користе Microsoft 365 су и даље одговорне за обезбеђивање усаглашености крајњих корисника са безбедношћу података и очување података у складу са својим режимима усклађености. Као такве, организације би требало да праве резервне копије својих Microsoft података у облаку баш као што би то радиле и са локалним подацима. Сазнајте којих је 10 разлога за то.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, API безбедност, Посредник за безбедност приступа у облаку (CASB), Усклађеност у облаку, Безбедност података у облаку, DDoS смањивање ризика у облаку, Рубна безбедност у облаку, Безбедност датотека у облаку, Управљање безбедносним положајем у облаку (CSPM), Заштита радног оптерећења у облаку, Проширено откривање и одговор (XDR), Радни оквир ‘Secure Access Service Edge’ (SASE), Сервисна мрежа, Безбедност података