Callsign
flow-image

Приватност података и безбедност података – зашто су различити, зашто су обоје важни

Овај ресурс је објавио Callsign

Иницијативе као што је Недеља приватности података важне су за подизање свести потрошача о приватности података. Не само у смислу мера које могу да предузму, већ и саме дефиниције – и по чему се разликује од безбедности података. То је важан приоритет, јер се пречесто ова два термина користе наизменично. И док су међусобно повезани, од кључног је значаја разумети разлику. Једноставно речено, безбедност се састоји у постављању зидова око ваших података и њиховој заштити. Приватност представља контролу тога ко може да приступи вашим подацима унутар тих зидова. Прочитајте наш чланак да бисте сазнали више.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност података, Безбедност базе података, Безбедност центра података, Безбедност усмерена на центар података, Спречавање губитка података (DLP), Софтвер за маскирање података, Управљање кључем за шифровање, Безбедност мобилних података, Управљање тајнама