Accenture
flow-image

Како подаци помажу маркетиншким стручњацима да рашчисте ствари

Овај ресурс је објавио Accenture

SHARE Подаци о купцима и увиди су оно што покреће маркетинг у данашњем дигиталном добу. Па ипак, више од половине (57%) маркетиншких руководилаца признаје да немају податке који су им потребни да би разумели купце или предвидели њихове потребе. Проблем произилази из тога што су маркетиншке организације принуђене да се развију брзо током неколико кратких година. Са новим технологијама и додирним тачкама које се појављују наизглед преко ноћи, маркетиншким стручњацима је остављена дуга листа бескрајних задатака и црних рупа у подацима. У ствари, скоро 70% маркетиншких руководилаца каже да је прошла година потпуно исцрпила њихове запослене. Читајте сада да бисте открили како подаци помажу маркетиншким стручњацима да рашчисте ствари.

Преузмите одмах

box-icon-download

*обавезна поља

Молимо вас да прихватите услове

Испостављањем захтева за овим ресурсом ви пристајете на наше услове коришћења. Сви подаци су заштићени нашим Обавештењем о приватности. Ако имате додатних питања, пошаљите нам их на адресу е-поште dataprotection@headleymedia.com.

Сродне категорије Безбедност облака, API безбедност, Посредник за безбедност приступа у облаку (CASB), Усклађеност у облаку, Безбедност података у облаку, DDoS смањивање ризика у облаку, Рубна безбедност у облаку, Безбедност датотека у облаку, Управљање безбедносним положајем у облаку (CSPM), Заштита радног оптерећења у облаку, Проширено откривање и одговор (XDR), Радни оквир ‘Secure Access Service Edge’ (SASE), Сервисна мрежа